Etusivu
Olobot - Terveys ja lääketieteellisen tiedon voit luottaa

Tongue haavaumat

Mitä ovat kielen haavaumat?

Tongue haavaumat ovat avohaavoja tai haavoja kielen. Tongue haavaumat voi olla kivulias ja raaka ja voi olla ärtynyt syömällä ja juomalla. Yksi yleisimpiä kielen haavaumat on kalvaa kipeä, jotka voivat johtua tuntemattomasta syystä tai liittyä useita eri ärsyttävät.

Kielen haavaumat syntyy erilaisia ​​sairauksia, mukaan lukien virusinfektio, vahinkoa kieltä, tai jopa suun kautta syöpä. Hoitoon Perimmäinen syy kielen haavaumat voivat auttaa ratkaisemaan haavaumat. Lievissä tapauksissa, over-the-counter hoitoja voi auttaa lievittämään kipua kielen haavaumat. Joissakin tapauksissa parantamaan suun hygieniaa aiheuttaa kielen haavaumat ratkaisemiseksi.

Jos jätetään hoitamatta, kielen haavaumat voivat aiheuttaa komplikaatioita, kuten toisen tartunnan tai leviämisen suusyövän muihin kehon osiin. Jos kielen haavaumat johtuvat infektio, joka ei hoideta, infektio voi levitä muille henkilöille.

Hakeutumaan heti lääkärin hoitoon (soita 911) vakavia oireita, jotka liittyvät kielen haavaumat, kuten korkea kuume (yli 101 astetta Fahrenheit) tai äkillinen turvotus kielen tai kurkun rakenteita. Nämä voivat olla merkkejä vakava infektio.

Jos kielen haavaumat ovat pysyviä, ei voida selittää kielen pureminen tai aiheuttaa sinulle huolta, on viipymättä haettava lääkinnällistä hoitoa, sillä tämä saattaa olla merkki infektiosta tai vakava sairaus, kuten suusyöpä.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä kielen haavaumat?

Tongue haavaumat voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää kielen haavaumat oireet

SYYT

Mikä aiheuttaa kielen haavaumat?

Tongue haavaumat ovat yleensä seurausta vahinkoa kielen, kuten puree, tai virusinfektio. Yhteinen kielen haavaumat ovat myös kalvaa haavaumat.... Lue lisää kielen haavaumat syyt

Lisää artikkeleita

Etusivu  >  Suun, hampaiden ja suun terveyteen  >  Tongue haavaumat - Oireet, syyt, hoidot