Etusivu
Olobot - Terveys ja lääketieteellisen tiedon voit luottaa

Jalkojen turvotus

Mikä on jalkojen turvotusta?

Jalkojen turvotus on merkki nesteen kertyminen tai tulehdus kudosten tai nivelen jalka. Turvotusta voi ilmetä missä tahansa jalka, kuten reidet, polvet, vasikat, nilkat ja jalat. Lievä turvotus on tavallista seisomisen jälkeen pitkään, varsinkin lämpimällä säällä.

Jalkojen turvotus, jota kutsutaan myös turvotus, voi aiheuttaa vakavia infektioita, trauma, verenkierron häiriöt, sydämen (sydän) häiriöt ja muut epänormaalit prosessit.

Riippuen aiheuttaa, jalkojen turvotus voi kestää lyhyen aikaa ja katoavat nopeasti, esimerkiksi silloin, kun se tapahtuu, kun seisoo pitkään tai istuu aikana pitkän lentoyhtiön lennolla. Krooninen jalkojen turvotus, ja jalkojen turvotusta, joka kerääntyy ajan mittaan, usein ilmaisee mahdollisesti vakava häiriö, kuten kongestiivinen sydämen vajaatoiminta tai sydän-ja verisuonitauteihin. Jalkojen turvotus voi johtua myös ortopedisten sairauksien, kuten luun murtuma tai valettu, joka on liian tiukka.

Koska jalkojen turvotus voi olla oire hengenvaarallinen sairaus, sinun pitäisi hakea heti lääkärin hoitoon ja puhu lääkäri noin oireesi. Jos koet Jalkojen turvotus rintakipu, huimaus, sekavuus, hengenahdistus, tai hengitysvaikeuksia, hakeudu heti lääkärin hoitoon (soita 911).

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä jalkojen turvotusta?

Jalkojen turvotus voi liittyä muita oireita riippuen perussairauden, häiriö tai sairaus. Esimerkiksi Jalkojen turvotus johtuu sydämen vajaatoimintaa voi esiintyä hengenahdistusta. Jalkojen turvotus johtuu infektio voi liittyä kuumetta, punoitusta ja lämpöä ympäri teennäinen.... Lue lisää Jalkojen turvotus oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa jalkojen turvotusta?

Jalkojen turvotus voi johtua suhteellisen vähäisiä sairauksia, kuten seisoo liian kauan. Jalkojen turvotus voi johtua myös monenlaisia ​​sairauksia, häiriöitä ja sairauksia, jotka sisältävät infektioita, tulehdus, trauma, sydänsairaus, ja muu epänormaali prosesseja.... Lue lisää Jalkojen turvotus syitä

Etusivu  >  Luut, nivelet ja lihakset  >  Jalkojen turvotus - Oireet, syyt, hoidot