Etusivu
Olobot - Terveys ja lääketieteellisen tiedon voit luottaa

Arm oireita

Mitkä ovat merkkejä varsi ongelmia?

Arm oireita ovat kipu, tunnottomuus, heikkous, jäykkyys, tai ongelmia siirtämällä toisen tai molemmat kädet. Jos sinulla on käsivarren kipu, se voidaan kuvata terävä, tylsä, puukotus, polttava tai jyskyttävä, jotka vaihtelevat voimakkuus lievästä vaikeaan. Joskus kipu koetaan varsi on todella tarkoitettu kipua, joka on peräisin vamman tai sairauden muualla kehossa.

Arm ongelmia Must Lukee

Arm oireet voivat johtua vahinkoja tai vammoja rakenteiden käsivarteen, kuten luut, nivelet, jänteet, hermojen, lihasten, sidekudoksen, ihon tai verisuonia. Arm oireita voi liittyä koko käsivarteen tai voidaan rajoittaa olkavarsi, kyynärpää, kyynärvarsi, tai jopa pienempiä alueita. Oireet voivat olla vakio tai vaihteleva ja voi parantaa tai pahentaa liikkeen. Vammat ja niveltulehdus ovat yleisimpiä syitä arm oireita.

Arm oireet liittyvät usein sairauksia tai sairaudet, jotka vaikuttavat hermojen ja lihasten. Esimerkkejä ovat aivovaurio ja polymyosiitti, joka on tulehduksellinen sairaus, lihaksia. Arm oireet voivat johtua vammoja tai trauman olkapään alueella, mukaan lukien hartiapunoksen, hermokimppu jotka lähettävät signaaleja selkärangan olkapää, käsivarsi ja käsi. Häiriöt selkärangan, kuten infektio, murtuma, kasvain tai levy tauti, voi myös aiheuttaa oireita käsivarteen.

Kroonisia sairauksia, jotka vaikuttavat muihin tai laajemmin kehon alueille, kuten nivelreuma, voi aiheuttaa arm oireita. Infektiot ihon ja taustalla kudoksia (selluliitti) tai luun (osteomyeliitti) ovat myös syitä arm oireita. Ajan kulku käsivarren oireet vaihtelevat suuresti, riippuen aiheuttaa. Aiheuttamia oireita vahinkoa on usein äkillinen. Muissa tapauksissa, arm oireita kulumista ja-repeämä vahingot kehittyvät hitaasti ja voivat jatkuvat tai pahenevat ajan mittaan.

Kipu varren voi myös olla merkki vähentynyt verenvirtaus sydämeen ( angina pectoris) tai sydänkohtaus (sydäninfarkti). Äkillinen heikkous tai tunnottomuus käsivarteen, varsinkin jos se on tapahtuu vain yhdellä puolella kehoa, voi olla merkki aivohalvaus. Hakeudu heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos sinulla on olkavarren kipua, uskoa saatat olla sydänkohtaus, tai kokemusta äkillistä heikkoutta tai tunnottomuutta yhdellä kädellä.

Jos sinulla ei ole edellä mainittuja oireita, mutta kätesi oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta, on viipymättä haettava lääkinnällistä hoitoa.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä käsivarsi oireita?

Arm oireita voidaan liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus. Oireita, jotka vaikuttavat varsi on mahdollista myös muiden kehon järjestelmiä.... Lue lisää käsivarren oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa arm oireita?

Sairauden tai vamman minkä tahansa rakenteiden varsi voi aiheuttaa varren oireita. Lisäksi varsi oireet voivat johtua sairauksia, jotka vaikuttavat muihin kehon alueille tai koko keho. Vaikka varsi oireet voivat johtua erilaisia ​​sairauksia, häiriöitä ja sairauksia, vammoja ja niveltulehdus ovat yleisimpiä syitä arm oireita.... Lue lisää käsivarren oireita ja syitä

Etusivu  >  Luut, nivelet ja lihakset  >  Arm oireet - Oireet, syyt, hoidot