Etusivu
Olobot - Terveys ja lääketieteellisen tiedon voit luottaa

Hoitoon ikäinen tai vaurioitunutta ihoa

Mikä on photoaging?

Liiallinen altistuminen auringon varhain elämässä voi tehdä henkilö näyttää vanhempi kuin hän / hän todella on. Tämä ennenaikainen ryppyjä ja ihovaurioita auringolle altistumisen kutsutaan photoaging. Photoaging, toisin kuin luonnollisen ikääntymisen, johtaa karkea, kuiva iho, freckling ja ihon värin, nahkea ihon ja syvät rypyt.

Hoito vaurioitunutta ihoa:

Vaikutusten minimoimiseksi photoaging,:

 • ikäsi, yleistä terveyttä, ja sairaushistoria

 • vakavuudesta ihovaurioita

 • ihotyyppi vaurioita

 • oman toleranssin erityinen lääkitys, menettelyjä, tai hoitojen

 • mielipiteesi tai mieluummin

Kukaan ei voi välttää luonnollinen prosessi ikääntymisen, koska iho ohenee ja juonteita ja ryppyjä näy. Luomia, arpia, ja birthmarks myös taipumus muuttua, kun vanhenemme. Lisäksi, auringon vaurioita aikana eliniän pahenee ikääntyvälle iholle. Vaikka on olemassa monia anti-aging voiteet markkinoilla, kehittynyt ikääntymisen merkkejä ja auringolta joskus vaatia enemmän invasiivisia dermatologisia menettelyt, mukaan lukien seuraavat:

 • botuliinitoksiinityyppi
  Botuliini-injektion (moniulotteisia proteiini) erityisiksi lihakset ajokieltoon näitä lihaksia, estää niitä, jotka muodostavat ryppyjä ja uurteita. Käyttö botulinum myös pehmentää nykyisten ryppyjä.

 • kemialliset kuoria
  Kemialliset kuoria käytetään usein minimoimaan vaurioitunutta ihoa, epäsäännöllisiä pigmentti, ja pinnallinen arvet. Ihon pintakerros poistetaan kemiallisella iholle. Poistamalla pintakerros, iho uusiutuu usein parantaa sen ulkonäköä.

 • kollageenin injektionesteisiin
  Tyypin kollageenin, joka on peräisin puhdistetusta naudan (lehmän) kollageeni ruiskutetaan ihon alle korvata kehon luonnollisen kollageenin, joka on kadonnut. Ruiskeena kollageeni on yleensä käytetään ryppyjä, arpia, ja kasvojen juonteita.

 • dermabrasion
  Dermabrasion voidaan käyttää minimoimaan pieniä arpia, pieniä ihon pinnan epätasaisuutta, kirurgiset arvet, ja akne arvet. Kuten nimi kertoo, dermabrasion liittyy poistamalla pintakerrosten ihon kanssa sähkö-kone, joka hankaa ihoa. Ihon parantuessa pois menettelystä, pinta näyttää sileämpi ja raikkaampi.
  Pehmeämpi versio dermabrasion, nimeltään Systeemillä, käyttää pieniä hiukkasia läpi elektroniputki poistaa ikääntyvän ihon ja edistää uuden ihon kasvua. Tämä menettely toimii parhaiten lievää tai kohtalaista ihon vaurioita ja voi vaatia useita hoitoja.

 • voimakas pulssi valo (IPL) hoito
  Intense pulssi valo (IPL) hoito on erilainen kuin laserhoito, että se tuottaa useita valon aallonpituuksia jokaisen pulssin (laserit toimittaa vain yksi aallonpituus). IPL on eräänlainen ei-ablaatiohoitoa saavilla potilailla.

 • laser ihon pinnoitus
  Laser ihon pinnoitus käyttää runsaasti energiaa valo polttaa pois vaurioitunut iho. Laser pinnoitus voidaan vähentää ryppyjä ja hienoja arpia. Uudempi hoitovaihtoehto kutsutaan ei-ablatiivi pinnoitus, joka myös käyttää laseria sekä sähköenergian vahingoittamatta alkuun kerroksia ihoa.


Suosituin

Sinun terveytesi

Sinun terveytesi

Ihmiset, jotka ovat aktiivisesti mukana niiden sairaanhoidon ovat terveempiä ja elävät pidempään.

Etusivu  >  Iho, hiukset ja kynnet  >  Hoitoon ikäinen tai vaurioitunutta ihoa