Etusivu
Olobot - Terveys ja lääketieteellisen tiedon voit luottaa

Fyysiset tarpeet kuolevan lapsen

Kokous fyysiset tarpeet kuolevan lapsen pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon mukavuutta kuin mahdollista. Muutos kuivatuksen huolehtimiseen keinoja tarjota lohtua lapsen kanssa vähiten invasiivisia toimenpiteitä, säilyttäen hänen yksityisyyttä ja ihmisarvoa. Sairaiden lapsella on monia samoja tarpeita kuin mitään vakavasti sairas lapsi, mukaan lukien seuraavat:

 • Rutiini uni ja lepo
  Unen puute voi johtua kävijämäärä, epämukavuutta, pelkoa ei herää, levottomuutta tai päivällä ja yöllä sekaannusta. Pidä yövalo päällä ja / tai kelloa tai intercom käytettävissä niin lapsesi tietää, missä hän on, jos herännyt ja sekava. Kello on myös hyödyllistä vanhemmille lapsille, jotka voivat kertoa aikaa auttaa heitä orientoitumaan. Lapsesi pitäisi olla mahdollisuus pyytää jotakuta, jos tarvitaan.

 • Ravitsemukselliset näkökohdat
  Ravitsemukselliset näkökohdat kuolee lapsi voi olla vaikea käsitellä. Pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ja vähentää syömistä liittyvät usein hoidon vaikutuksia ja taudin etenemistä. Korkea-proteiini horjuttaa voi olla vaihtoehto, jos lapsi pystyy vain syödä tai juoda pieniä määriä. Nenä tai mahalaukun putki on toinen vaihtoehto täydentävää ravintoa. Mahalaukun putki on sijoitettu ihon läpi mahaan. Nenämahalaukkuputki on asennettu putki nenän kautta, joka ulottuu vatsaan toimitus lääkkeitä ja / tai ravinto ruoansulatusta. Täydelliseen parenteraaliseen ravitsemukseen (toimitus ravinteita, kaloreita, proteiinia, rasvaa ja / tai kaikki kalorien tarpeiden kautta suoneen) annetaan verenkiertoon ja voi olla tarpeen, jos merkittävä pahoinvointi, oksentelu ja / tai ripuli ovat läsnä. Arviointi vaihtoehtoja tarjota ravintoa keskustellaan.

 • Muutokset poistaminen
  Muutokset poistuminen saattaa esiintyä myös vakavasti sairas tai kuolee lapsi. Ripuli, ummetus, ja inkontinenssin ovat kaikki mahdollisia. Hoito olisi kiinnitettävä antaa lapselle puhdas ympäristö. On myös tärkeää, ettei nolata tai nöyryyttää lapsi, joka on viime aikoina tullut hillitön (pysty hallitsemaan suolen tai virtsarakon).

 • Ihonhoito
  Ihonhoitotuotteet voi olla myös huoli kuolee lapsi. Ravitsemustila, poistaminen ongelmia, ja liikkumattomuus voivat kaikki aiheuttaa ihon rikkoutumisen ja / tai kipua. Infektio voi todennäköisesti esiintyä tässä tilanteessa. Päätös käyttää antibiootteja voidaan keskustella lapsesi lääkäriin. Kuume voi kuitenkin olla lähde epämukavuutta. Lääkkeitä, jotka vähentävät kuumetta, kuten parasetamoli, voidaan antaa mukavuutta.

 • Hengitysteiden muutokset
  Hengitysteiden muutoksia voi tapahtua keuhkokuume, vaikutukset huumeiden tai sairauden etenemistä. Usein lapsi tuntee hän ei pysty "kiinni hänen henkeään." Air nälkää, koska se on usein kutsutaan, voi olla pelottavaa lapselle. Laskua happea verenkiertoon voi myös aiheuttaa lapselle saada kohtauksen. Happi toimitetaan nenän kautta tai maski voidaan tarvita pelkästään mukavuutta. Joskus lääkitys voi myös alentaa lapsen ahdistusta liittyviä hengitysvaikeuksia.

 • Nenäoireet
  Eritteiden nenän, suun ja nielun voi olla vaikea hallita sairaiden lapsi. Imu laitteet ovat saatavilla, tai yksinkertaisesti, asetella lapsi voi auttaa valua liikaa eritteitä. On myös lääkkeitä, jotka auttavat vähentämään määrä eritteitä.

 • Kivunhoito
  Kivunhoito on tärkeä huolenaihe kuolee lapsi. Jossa lapsi kuolee, yksi suurimmista peloista on tuskaa. Jokainen toimenpide olisi ryhdyttävä poistamaan kipua kuolemistapahtumasta.

  Kivun hallintaan vaihtoehtoja ja hoitosuunnitelmat olisi keskusteltava ennen Lapsi kokee merkittävää kipua. Pelko riippuvuus huumeiden on yleistä perheissä. On tärkeää ymmärtää kuitenkin, että perimmäisenä tavoitteena on mukavasti, mikä tarkoittaa toteuttamalla asianmukaiset toimenpiteet sen varmistamiseksi, lapsi on vapaa kipua. Ei ole todisteita riippuvuus kipulääkkeiden kuolevista lapsista.

  Kipu on tunne epämukavuutta, kärsimystä tai tuskaa. Koska kipu on ainutlaatuinen jokaiselle yksilölle, henkilön kipu voi todella arvioida kukaan muu.

  Kipu voi olla akuutti tai krooninen. Akuutti kipu on vaikea ja kestää suhteellisen lyhyen aikaa. Se on yleensä merkki siitä, että kudoksen on loukkaantunut jollakin tavalla, ja kipu yleensä häviää, kun vamma paranee. Krooninen kipu voi vaihdella lievästä vakavaan, ja on läsnä jossakin määrin pitkiä aikoja. Lääkityksessä kipua ennen kuin on liian vaikea on suositeltavaa. Jos kipu lääkitys ei ole annettu pitkän aikaa, se ei voi olla yhtä hyödyllisiä.

  Monet uskovat, että jos henkilö on diagnosoitu terminaalin sairaus, hänen on olla kipua. Tämä ei välttämättä ole, ja kun kipu on läsnä, se voidaan vähentää tai jopa estää. Kivunhoito on tärkeä aihe keskustella lapsesi lääkäriin.

  Kipu voi johtua sairaudesta, tai muista syistä. Lapset on yleensä päänsärkyä, yleistä epämukavuutta, kipuja, ja lihasten kantoja osana lapsena olemisesta. Ei jokainen kipu lapsi ilmaisee johtuu sairaudesta.

Hoito kipu

Erityistä hoitoa kivun päätetään lapsesi lääkäri, joka perustuu seuraaviin:

 • Lapsen ikä, yleistä terveyttä, ja sairaushistoria

 • Tyyppinen sairaus

 • Sairauden laajuutta

 • Keskustelu hoitovaihtoehtoja

 • Lapsesi toleranssin erityinen lääkitys, menettelyjä, tai hoitojen

 • Mielipiteesi tai mieluummin

Menetelmät vähentää kipua luokitellaan joko farmakologisen tai nonpharmacological.

Mikä on farmakologinen kivunhoito?

Farmakologinen kivunhoito viittaa käyttö lääkkeet tai lääkitys lievittää kipua. On olemassa monenlaisia ​​lääkkeitä ja useita menetelmiä käytetään hallinnoinnista. Kipulääkettä annetaan yleensä jollakin seuraavista tavoista:

 • Suun kautta (nieleminen)

 • Suonensisäisesti, IV (kautta neula suoneen)

 • Käyttämällä erityistä katetri takaisin

 • Läpi laastari iholla

Esimerkkejä lääkkeellinen kivunlievitys ovat seuraavat:

 • Kipulääkkeet (lievä kipulääkkeiden)

 • Sedaatio (yleensä annetaan IV)

 • Anestesian (yleensä annetaan IV)

 • Pintapuudutteita (kerma laittaa iholle tunnoton alue)

 • Kipulääkkeiden

Jotkut lapset rakentaa toleranssi rauhoittavia ja kipulääkkeitä. Ajan myötä annosta voidaan joutua nostamaan tai valinta lääkkeet voivat olla tarpeen muuttaa.

Mikä on nonpharmacological kivunhoito?

Nonpharmacological kivunhoito on hoitaa kipua ilman lääkitystä. Tämä menetelmä hyödyntää tapoja muuttaa ajattelua ja keskittyä vähentää kipua. Menetelmiä ovat seuraavat:

 • Psykologinen
  Odottamaton on aina huonompi, koska mitä kuvittelee. Jos lapsi on valmis ja voi ennakoida mitä tapahtuu hänelle, hänen stressi taso on paljon alhaisempi. Tapoja tämän saavuttamiseksi ovat:

  • Selitä kunkin vaiheen menettelyn yksityiskohtaisesti, käyttämällä yksinkertaisia ​​kuvia tai kaavioita, kun käytettävissä. Lapsen elämän asiantuntijoita, asiantuntijat lapsen kehitystä, voivat auttaa vanhempia valmistaa lapsia lääketieteellisiä toimenpiteitä tai hoitoja.

  • Tapaa henkilö, joka suorittaa menettelyn ja anna lapsen kysymyksiä etuajassa.

  • Tour huone, jossa menettely tapahtuu.

  • Nuoret voivat tarkkailla videonauhaa, jossa kuvataan menettely, kun taas pienet lapset voivat "leikkiä" menettelyn nukke, tai tarkkailla "mielenosoituksen" on nukke. Kysy saatavuutta kuvakirjoja, erityisesti menettelyn tai hoitoa.

 • Hypnoosi
  Hypnoosi, ammatti (kuten psykologin tai lääkärin) ohjaa lapsensa muuttuneeseen tietoisuuden tilaan, joka auttaa häntä keskittymään tai kaventaa hänen huomiota, jotta voidaan vähentää epämukavuutta.

 • Kuvakieli
  Ohjaavat lapsen kautta kuvitteellinen mielikuva nähtävyyksiä, ääniä, makuja, hajuja, ja tunteet voivat usein auttaa siirtämään huomion pois kivusta. Luomalla kuvia mielessä, henkilö voi vähentää kipua ja oireita hänen sairaus. Ohjattu kuvakieli liittyy envisioning tietty päämäärä auttaa selviytymään terveysongelmia.

 • Rukous tai sovittelu
  Monissa uskon perinteitä, yksi roolit rukous tai meditaatio on auttaa kipua, pelkoa ja epävarmuutta.

 • Häiriötekijä
  Häiriötekijä voi olla hyötyä erityisesti vauvoille, käyttämällä värikkäitä, liikkuvia kohteita. Laulaa lauluja, tarinoita, tai katsomalla kirjoja tai videoita voi häiritä esikoululaiset. Vanhemmat lapset löytää katsella televisiota tai kuunnella musiikkia hyödyllistä. Häiriötekijä ei pitäisi korvata selittää mitä odottaa.

 • Rentoutuminen
  Lapset voidaan ohjata läpi rentoutuksen, kuten syvä hengitys ja venyttely, vähentää epämukavuutta.

Muut nonpharmacological kivun hallinta voi käyttää vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten akupunktio, hieronta tai Biofeedback, poistaa epämukavuutta.

Jokainen lapsi kokee kipua eri tavalla. On tärkeää löytää paras tapa kivun hallintaan lapsesi ennen puhkeamista kipua ja antaa lapselle luvan käyttää monia erilaisia ​​resursseja hoidossa hänen kipua.

Etusivu  >  Fyysiset tarpeet kuolevan lapsen